Viu la llegenda del F/Boc

Aquest any, durant l’Encabronada, Sant Cugat viatjarà a una altra època. Una època on els monjos, el diable, les bruixes i les seves llegendes, les bèsties i el foc eren els protagonistes de les grans històries que avui en dia encara corren de boca a orella.
Durant els dies 3, 4 i 5 de maig, Sant Cugat es traslladarà al s. XIV, segle en el qual la Llegenda del Boc i moltes altres van veure la llum per primera vegada. En aquests tres dies, els santcugatencs viuran en primera persona les llegendes més emocionants de Sant Cugat i arreu del món, explicades per joglars que ompliran els carrers de la ciutat. Podran ser partícips de com el Diable convertí un famèlic xai en la bèstia que és avui en dia, veient la seva espectacular invocació o veient com reaccionen els personatges de la llegenda davant d’aquest fet.
Les activitats i els decorats d’aquest any, també ens endinsaran al món de l’Edat Mitjana. Pels carrers hi podrem trobar un autèntic mercat medieval, personatges de l’època que ens explicaran llegendes i ens podrem sorprendre amb les toponímies de la ciutat d’aleshores.
Una Encabronada que ens farà entrar en un món fantàstic i llegendari, ple d’emoció, cultura i tradició.
Descobreix per tu mateix els secrets i misteris que amaguen les populars llegendes de Sant Cugat, escolta els rumors de la Marieta d’Aiguabrreig respecte a la presència d’un Dimoni, acompanya als diables a invocar al Boc i treu la teva part més diabòlica per convertir-te en un veritable ciutadà del Sant Cugat Medieval.